top of page

Καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι Κερκίνης σε Φέτες

συνολικός χρόνος

χρόνος μαγειρέματος

Άτομα 

βαθμός δυσκολίας

15 λεπτά

1 - 2 τοστ

για αρχάριους

Σχετικά με τη συνταγή

Φτιάξαμε ένα τραγανό και πολύ νόστιμο τοστ με ελληνικό Βουβαλίσιο Μπούτι Κερκίνης…με μόνο 1,1% λιπαρά και μοναδική γεύση… Αυτό που ονομάζουμε “γαλλικό” τοστ είναι που κάνει τη διαφορά από ένα απλό τοστ… Το ψωμάκι κάνει ένα μικρό “μπάνιο” σε μίγμα από φρέσκο αβγουλάκι και στη συνέχεια ψήνεται σε τηγάνι.. το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Φυσικά… ΜΠΟΡΑΣ!!!

Υλικά :

  • 2 φέτες καπνιστό βουβαλίσιο μπούτι Μπόρας

  • 2 φέτες κασέρι

  • 2 χοντρές φέτες ψωμιού για τοστ

  • ένα φρέσκο αβγό

  • λίγο γάλα

  • αλάτι και πιπέρι

  • λίγο βούτυρο φρέσκο

Εκτέλεση :

  1. Προετοιμασία για το γαλλικό τοστ : Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά ένα φρέσκο αβγό μαζί με λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι. Επιλέγουμε χοντρές φέτες ψωμιού για τοστ και τοποθετούμε ανάμεσα 2 φέτες κασέρι και 2 φέτες καπνιστό βουβαλίσιο μπούτι Μπόρας. Ρίχνουμε το μίγμα του αυγού σε ένα βαθύ μεγάλο πιάτο και βουτάμε το τοστ μας από κάθε ψωμάκι μέχρι να μουλιάσει καλά και να απορροφήσει το αβγό. 

  2. Ψήσιμο: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο φρέσκο και σε μέτρια φωτιά το αφήνουμε να λιώσει και όχι να κάψει. Τοποθετούμε το τοστ και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει το ψωμάκι και να ψηθεί το αυγό. Πριν το γυρίσουμε από την άλλη πλευρά ρίχνουμε λίγο βουτυράκι ακόμη. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι για να λιώσει καλά και το κασέρι. Σερβίρουμε όσο ακόμα είναι ζεστό… το τέλειο snack!!!!




βαθμολογήστε την συνταγή
Don’t love itNot greatGoodGreatLove it
Μπόρας Βουβαλίσια Λουκάνικα

μάθε που θα βρείς τα προϊόντα μας...

Τώρα μπορείς να δεις εύκολα και γρήγορα το κοντινότερο κατάστημα με τα μοναδικά βουβαλίσια προϊόντα μας… Πάτησε το κουμπί "μάθε περισσότερα" και γράψε στο πεδίο που θα βρείς τον ταχυδρομικό σου κώδικα ή τη διεύθυνσή σου και απόλαυσε τα μοναδικά μας προϊόντα!!! 

Θα μεταφερθείτε στο blog της εταιρείας μας www.borasvouvalicious.gr

είσαι
επαγγελματίας?

Αν είσαι επαγγελματίας πάτησε το κουμπί και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις. Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για να σε ενημερώσει.

bottom of page