top of page

Γαλλικό τοστ με Καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι και κασέρι

Έγινε ενημέρωση: 5 Σεπ 2023

Καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι Κερκίνης σε Φέτες

Εξαιρετική σε γεύση και σε υφή το καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι Μπόρας καπνίζεται με φυσικό ξύλο οξιάς και εμπλουτίζεται με φρέσκα βότανα και μυρωδικά για να σας χαρίσει στο τέλος ένα συναρπαστικό γαστριμαργικό ταξίδι. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο και πολύ χαμηλά λιπαρά μόλις 1,1g ανά 100γρ. και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες!!! Φυσικά...ΜΠΟΡΑΣ!! Θα βρείτε αυτό το μοναδικό αλλαντικό και σε νέα ασφαλή συσκευασία με φρεσκοκομμένες φέτες για να το απολαμβάνετε πάντα φρέσκο και στη ποσότητα που χρειάζεστε!!!

βουβαλίσιο κρέας, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλίσιο κρέας, Κερκίνη, βουβάλι, βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, Μπόρας


Γαλλικό τοστ με Καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι και κασέρι

Φτιάξαμε ένα τραγανό και πολύ νόστιμο τοστ με ελληνικό Βουβαλίσιο Μπούτι Κερκίνης...με μόνο 1,1% λιπαρά και μοναδική γεύση... Αυτό που ονομάζουμε "γαλλικό" τοστ είναι που κάνει τη διαφορά από ένα απλό τοστ... Το ψωμάκι κάνει ένα μικρό "μπάνιο" σε μίγμα από φρέσκο αβγουλάκι και στη συνέχει ψήνεται σε τηγάνι.. το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Φυσικά... ΜΠΟΡΑΣ!!!

 

Προετοιμασία για το γαλλικό τοστ : Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά ένα φρέσκο αβγό μαζί με λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι. Επιλέγουμε χοντρές φέτες ψωμιού για τοστ και τοποθετούμε ανάμεσα 2 φέτες κασέρι και 2 φέτες καπνιστό βουβαλίσιο μπούτι Μπόρας. Ρίχνουμε το μίγμα του αυγού σε ένα βαθύ μεγάλο πιάτο και βουτάμε το τοστ μας από κάθε ψωμάκι μέχρι να μουλιάσει καλά και να απορροφήσει το αβγό.


Ψήσιμο: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο φρέσκο και σε μέτρια φωτιά το αφήνουμε να λιώσει και όχι να κάψει. Τοποθετούμε το τοστ και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει το ψωμάκι και να ψηθεί το αυγό. Πριν το γυρίσουμε από την άλλη πλευρά ρίχνουμε λίγο βουτυράκι ακόμη. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι για να λιώσει καλά και το κασέρι. Σερβίρουμε όσο ακόμα είναι ζεστό... το τέλειο snack!!!! Κάθε δαγκωνιά είναι μια μικρή «ένεση» ενέργειας και γεύσης… καλή απόλαυση…

 

Αν θέλετε να δείτε όλα τα Βουβαλίσια αλλαντικά σε φέτες πατήστε εδώ

 

Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ για να δείτε που θα βρείτε τα προϊόντα μας

 

Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen


10 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page